donderdag 5 november 2009

Kicostampers uitdaging van NovemberNieuw kaartje gemaakt in de Paper Casting techniek. Dat wil zeggen, de 3 cupcakes zijn gemaakt in die techniek. En vervolgens zijn de lijntjes gezet met een Stabilo stift.
Randje gestempeld met een Stampin Up wheel. De grote tekst stempel is van Hero Arts. Die heb ik in Zeist gekocht, omdat ik hem zo verschrikkelijk leuk vond. Nog niet eerder gebruikt. Maar ja, daar voor ga je naar een beurs.

Achtergrond is de zelfde stempel, maar dan gestempeld met Versa Mark, dat is mijn laatste verslaving geloof ik,het effect vind ik mega leuk.

De kleuren zijn in het echt iets feller dan op de foto, maar beter kreeg ik hem niet. Moet toch eens een camera speciaal voor kaarten op het internet zetten. Hoewel, dan kan je de subtiele glitter die er op zit ook niet zien.

2 opmerkingen:

celia zei

Hoe origineel!Ik zou er zelf nooit op komen!

Elly zei

ja leuk he versamark , kreeg ik 3 jaar terug voor het eerst van Annette met een mooie chalkbox , ben ik nu nog gek mee , ik scrap niet veel en dan meestal kaartje en geen prachtige fotoboeken , maar stempelen met versamark en dan chalken blijft leuk voor deze scrapnono ;-)