donderdag 26 november 2009

Experiment


Zondag moest ik eigenlijk....
maar ik heb geexperimenteerd. Puzzelstukjes van de Albert Heijn puzzelactie. Daar heb ik de puzzel vanaf gepeuterd, en toen een laagje gesso er op gesmeerd, en laten drogen.

Na het drogen de stukjes gladgeschuurd. En toen stempelen.
Ik had laatst een prachtige Scenery kaart gekregen, en in een oude art specially stond een stukje over stampscapes. Dat was voldoende om eens te kijken of dat een techniek voor mij is.
De combinatie met de puzzelstukjes vond ik wel een aardige.
Dus in mijn gigantische voorraad gezocht naar puzzels die ik kon gebruiken met scenery. Ik blijk er toch wel de nodige te hebben. Miste eigenlijk alleen een grote tak ofzo, die had ik graag op de voorgrond gehad. Nu maar opgelost met de lieflijke bloesem die ik laatst gekregen heb. In combinatie met de roofvogels vond ik dat wel leuk. Ik hou wel van het contrast.

Ik had in eerste instantie de lucht gestempeld, maar kliederen met water gaat me toch beter af, dus uiteindelijk toch een kwastje en water gepakt om het te krijgen zoals ik hebben wilde.
Met dit als resultaat Voor een eerste poging ben ik niet ontevreden. Weet nog niet of het echt wat voor me is, want hoewel erg leuk, het is ook erg bewerkelijk, en ik heb zooooo weinig tijd.
Want het inkleuren wil ik toch nog beter kunnen, en misschien toch eens zwichten voor een stempeltje dat er speciaal voor bedoelt is. Ik zet het op de lijst voor Zeist.

1 opmerking:

Elly zei

Ik vind je experiment MOOI !!