dinsdag 27 september 2011

Dag 49 Ton-sur-ton

Soms is het moeilijk om iets nieuws te hebben. Op dinsdag helemaal, want buiten werk, heb ik dan fysio en daarna ben ik gewoon moe.
Ik heb wel een paar projecten onder handen, maar die zijn allemaal nog niet af.

Vanavond was ik in de hartjes stemming, en heb gewoon een lief kaartje gemaakt. Ik heb nog even zitten stoeien met papier voor een randje achter het rondje, maar dat was het niet helemaal. Dat dus maar gelaten. Wel besloten dat ik een Tim Holtz stans moet voor een rosette, en ook origami maar weer moet oppakken.Sometimes it is difficult to make something new to show here. Specially on tuesday, when I not only have my work, but also have to go to fysiotherapie, after which I am tired.
I do have a few projects, but not of those are finished yet.

Tonight I was in a heart mood, and made a sweet card. I have played with paper to make a border around the circle, but that was not what I wanted. I did decide however that I need to have the Tim Holtz rosette die,and I have to take on origami again.

1 opmerking:

Marielle zei

Lief maar niet te zoet. Ik vind het juist helemaal mooi zonder randje achter het rondje, geef iets straks en geometrisch aan een verder heel lief zoet kaartje. Mooi!