zondag 18 december 2011

Dag 128 Kerstkaart

Dit was me een dagje wel. Geheel anders dan gepland. In plaats van een rustig dagje, werd het een dagje aanpoten. Waardoor de kerstkaarten nog steeds niet op de bus zijn. Maar er wel gordijnen hangen, de kamer opgeruimd (nou ja, opgeruimder dan hij was) de kerstboom staat,nog niet versierd, maar toch.
En toen hadden we ook nog ineens een eetfeestje.

En dan nog een kaartje gemaakt voor dit blog. De basis had ik gisteren al gemaakt, maar geen idee hoe ik het verder moest maken. Vanavond had ik het kaartje in mijn handen, en ineens 'zag' ik het.
Toen was het kaartje snel klaar.

De 'bal' is geembossed met Judikins embossingpoeder, en het schittert je tegemoet. Helaas kreeg ik dat niet goed op de foto.
De achtergrond van de bal is gestempeld met een stempelwiel, en een Big and juicy.
Het label is gestempeld met een clear stamp van een onbekend merk.The day went by, totally different than planned. In stead of a quiet day, it became a day filled with housework. The christmas cards, are still not finished, but the curtains, are in place, the christmas tree is in its place. Not yet decorated, but still.
And we had an instand dinnerparty.

I did manage to make a card for this blog. The base I made yesterday, but I had not a clue how to finish it. Tonight I looked at the card, and 'saw' it.
The card was really quick finished then.

The 'ball' is embossed with Judikins embossingpowder, and is very shiny. I couldnt get that good on the picture.
The background is stamped with a stampwheel, and a big and juicy.
The label is stamped with a clearstamp from an unkown company.

1 opmerking: