zaterdag 2 juni 2012

dag 288 Deze set gebruik ik nooit....

Voor een lijst hadden we als uitdaging een kaartje te maken met een stempelset die je nooit gebruikt. Daar heb ik een kaartje mee gemaakt. Deze set vond ik zo mooi (en nog steeds) maar echt gebruik er van maken..nee, dat was er nog niet van gekomen.
Omdat ik net had opgeruimd, wist ik ook weer wat ik aan stofjes had liggen. Daar een stukje ecru kleurig katoen van gebruikt, en in stukjes gesneden, zo groot als de stempelblokjes zijn.( ik ben nog steeds fan van de klassiek op hout gezette stempels)  Daar met gewone SU classic inkt op gestempeld.
Daarna heb ik de stukjes stof op een kaart gelegd, en vast gestikt met de naaimachine. Dat wilde ik al heel lang weer eens doen, maar het kwam er maar steeds niet van. Ik heb rood garen gebruikt, omdat dat een leuk accent geeft.
Door de knoopjes stempels heb ik nog een draadje gedaan. En de ene bloem heb ik verder versierd met Liquid Pearls.

On one of my mailinglists was a challenge to make a card with a stamp set, that hadn't seen ink. I really fell in love with this stampset, but never used it before.
Because I had just reorganised my stash, I knew that I had cool fabrics to use. I choose a piece of off white fabric, and cut it in pieces that were just as big as the woods the stamps are mounted on (I do love my classic wood mounted stamps)
I stamped with classic SU ink.
Then I sewed the pieces of fabric on a card with my sewing machine. I used red treath because that give a cool accent.
On the button stamps I attached a threath and one of the flowers a embellished with Liquid Pearls.

1 opmerking:

Diane zei

I love this...so very different and unique!! I peeked at your blog while visiting from Less Is More!!