zondag 3 juni 2012

Dag 290 Goosebumps

Vandaag heb ik voor het eerst gespeeld met Goosebumps, texture spray. Voor mijn eerste poging heb ik de goosebumps op een kaart gesprayed en laten drogen.
Daarna gesponsed en bestempeld. Ik vind het heel erg leuk spul. Ik heb ook nog shimmer en matte goosebumps gekocht, daar ga ik van de week ook maar eens mee spelen.

Voor de niet kenners, Goosebumps is een materiaal dat je op een kaart kan spuiten, en wat niet alleen zorgt voor een resist, maar ook voor een texture. Zoals je op de tweede foto kunt zien, blijft het op de kaart liggen, en geeft het texture aan de kaart. Het resist effect kan je op de eerste foto beter zien. Ik heb gestempeld met Stazon maar zelfs dat pakt niet echt op Goosebumps.  Waardoor het resist effect ook na het stempelen zichtbaar blijft.
Today I played with Goosebumps.  For my first try I just sprayed the Goosebumps on a card, and set aside to dry.
When dry, I sponged the card, and than stamped on it. I like this stuf. I bought Shimmer and Matte goosebumps to, have to try those later this week I guess.

For who doesn't know what Goosebumps are, Goosebumps is a texture spray. When sprayed it not only is a resist, but it also gives texture to the project. As you can see on the second picture the product stays on the card, and gives texture like that. The resist you can see better on the first picture. I stamped with Stazon and even that doesn't work properly on the Goosebump which is great because than you keep seeing the resist.

Geen opmerkingen: